Welkom in onze winkel

Voor de familie Glorieux zijn groenten en fruit een echte passie. Vader Bart heeft jarenlange ervaring als marktkramer. Dochter Annelies ging als klein meisje steeds mee met haar vader en ontdekte daar haar passie voor groenten en fruit. In mei 2020 ging de droom van beide in vervulling, ze openden een groenten en fruitwinkel te Moen, de Moense fruitstatie werd geboren.

Ondertussen helpt de vriend van Annelies, Dylan, ook dagelijks mee. Naast zijn werk als zelfstandig schrijnwerker begint bij hem de passie voor de groenten en fruit ook te komen.

Om u nog een betere dienstverlening aan te bieden, kunt u bij ons ook online bestellen. Op deze manier hoeft u niet langer te wachten in de winkel maar zal uw bestelling steeds klaar staan. Bestellingen dienen wel minstens 1 dag op voorhand doorgegeven te worden.

Dagelijks verse producten

Dagelijks worden de beste producten voor u geselecteerd in de versmarkt. Op deze manier kunnen wij steeds een ruim en kwaliteitsvol aanbod aan u bieden. Wenst u toch liever een niet zo voor de hand liggende groente of fruit, laat het ons dan weten! Wij kijken dan samen met u of we dit kunnen bestellen.

  • Dagelijks van de versmarkt

  • Producten volgens seizoen

  • Vriendelijke bediening

Bestel nu